We speelden Supernova

Supernova, van Benjamin Sercu, in een regie van Bob Vanderstukken

April 2023

Marnix Hoevenaeghel is een bekende chef-kok. Zijn driesterrenrestaurant “’t Hoefijzer” en zijn druk bekeken televisieprogramma’s maken van hem een absolute ster aan het gastronomisch firmament. Tot de kranten op een dag bol staan van lasterlijke onthullingen. Die laatste Michelin ster zou niet helemaal op correcte wijze verdiend zijn…. Uitgerekend die dag komt Didier – Marnix’ jongste broer – langs om zijn nieuwe vriendin voor te stellen. Mia, Marnix’ vrouw, doet er alles aan om de sfeer hoog te houden. Dat is geen eenvoudige opdracht, zeker niet als er nog een aantal onverwachte gasten opduiken. Supernova, een ster die ontploft. Is een komedie met veel actie. Mooi gevulde tot uitverkochte zalen voor deze leuke komedie in Pellenberg.