14 februari 2022

Algemene voorwaarden

 • Bij pandemieën, zoals COVID-19, passen wij de veiligheidsmaatregelen strikt toe. Wij rekenen hierbij ook op de medewerking van elke bezoeker. Check voor je komst de actuele maatregelen.
  Deze maatregelen vormen geen reden tot terugname of terugbetaling van je ticket. We betalen je ticket enkel terug bij een annulering van het event.
 • Tickets voor het seizoen 2021-22 zijn te koop per voorstelling vanaf openstelling van de online verkoop.
  Op de startdag kan je maximaal 12 tickets per voorstelling kopen.
 • We werken met genummerde tickets bij de voorstellingen. Je kiest daarbij zelf je stoel(en) in het zaalplan.
 • De ticketprijs geldt per persoon.
  Bij familievoorstellingen heb je ook als ouder/begeleider een ticket nodig.
 • De ticketprijzen van het programma zijn altijd inclusief transactiekosten.
  Heb je geen mailadres, dan is het aangewezen telefonisch te reserveren.
 • Koop je online, dan ontvang je jouw ticket per email.
  Je kan deze E-tickets dan downloaden op je smartphone en daar bewaren.
  Of je print je ticket zelf af, minstens op A5-formaat om het vlot te laten scannen aan de ingang van de zaal.
 • Reserveer je telefonisch, dan kan je betalen aan de ticketbalie / kassa aan de voorverkoopprijs bij moment van reservatie. Na betaling krijg je de toegang tot de voorstelling.
 • Reservaties online kunnen tot 3 uur voor de voorstelling. Daarna kan u voor de voorstelling, indien niet uitverkocht, nog aan de kassa terecht. De kassaprijs per ticket is steeds hoger dan de ticketprijs in voorverkoop. De deuren (foyer) openen ten laatste 30 minuten voor aanvang.
 • Ben je rolstoelgebruikerslecht te beenslechtziend of slechthorend dan geven we je graag een aangepaste plaats. Bespreek vooraf je noden met onze ticketbalie en zij bezorgen je een passende plaats. Op die manier koop jij meteen de gewenste plaatsen. We aanvaarden ook de begeleiderspas voor andersvaliden van de provincie Vlaams-Brabant en de European Disability Card. Op vertoon van die pas mag jouw begeleider gratis mee. En uiteraard is ook je assistentiehond steeds van harte welkom.
 • Huisdieren, met uitzondering van bovenvermelde officiële assistentiehonden, zijn niet toegestaan in het complex (zalen, foyer, gangen)
 • Betaalde tickets worden door ons niet teruggenomen, noch terugbetaald, doorverkocht of geruild.
  We betalen tickets terug in geval van annulering van de voorstelling.
 • Koop je tickets voor onze evenementen enkel bij ons.
  Op al onze verkopen is de Wet van 30 juli 2013 immers uitdrukkelijk van toepassing. Gereguleerde doorverkoop van tickets, zelfs zonder winstmarge, is verboden. Occasionele doorverkoop met winstmarge is eveneens verboden. Tickets die in strijd met dit verbod worden aangekocht, zijn ongeldig. We behouden ons het recht voor om deze tickets te blokkeren en de houder ervan de toegang tot het evenement te weigeren.
 • Ben je je tickets verloren of vergeten, dan kunnen we je mits identificatie alsnog kosteloos een duplicaat van je ticket bezorgen aan de ticketbalie.
 • We vragen met aandrang om te letten op de eventueel vermelde minimumleeftijd.
  Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen.
 • We willen onze voorstellingen stipt laten beginnen. Zodra de voorstelling gestart is, krijg je in principe geen toegang meer tot de zaal. Bij uitzondering kunnen we toegang verlenen tijdens pauzes of geschikte momenten, je volgt in dat geval de aanwijzingen van onze medewerkers. Je gereserveerde plaats is dan niet altijd meer gegarandeerd.
  Laatkomers hebben geen recht op terugbetaling of een andere compensatie.
 • Het is verboden om foto’s, beeld- of geluidsopnames te maken tijdens de voorstellingen, ook met gsm’s, smartphones en tablets.
 • Wij waarborgen uw privacy. Check op onze privacypagina hoe wij om gaan met uw gegevens.
 • Koop je ticket(s) voor onze evenementen enkel via onze kanalen. We behouden ons het recht voor om frauduleuze tickets te blokkeren en de houder ervan de toegang tot het evenement te weigeren.
 • Gezien de mogelijkheid om uw ticket kort voor een voorstelling online aan te kopen en te benutten, vervalt het herroepingsrecht van 14 dagen omdat je ons, bij het plaatsen van jouw aanvraag, hebt verzocht direct aan te vangen met de reservatie en hebt ingestemd dat jouw herroepingsrecht vervalt zodra de betaling volledig is uitgevoerd. Je kan de e-tickets immers meteen benutten. Aangekochte tickets zijn definitief.
 • Verzend- en leveringsbeleid: uw e-tickets worden door ons naar het door u ingegeven e-mailadres verzonden.  Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen aangaande de correctheid van dit adres. De verzending volgt automatisch op het voltooien van uw aankoop. Na betaling wordt de e-mail verzonden, hier kan een kleine vertraging op zitten naargelang uw e-mail provider. Ontving u geen ticket ondanks een correct verlopen betaling? Neem dan contact met ons op via de tickettelefoon.
 • Onze betaalpartner is Mollie bv.
  .
  .

We hopen u spoedig te mogen verwelkomen op één van onze voorstellingen

2022, Toneelvereniging Boven de Berg VZW,
KBO / ondernemingsnummer 0449.508.193,
rechtsvorm: VZW gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad,
Zetel vzw: Slabbaertstraat 8, 3210 Lubbeek